Oplev vingården

Oplev og smag med venner, familie, firma, eller forening

Vi brænder for at give jer en unik oplevelse når i besøger Guldbæk Vingård. Oplev en dansk vingård og smag dansk vin fra 56 grader nord sammen med venner, familie, firma, eller forening.

Herunder kan du læse mere og booke et besøg.

Fra april til 15. september har vi åben i cafeen.

3-4 timer
event foto

Vinsmagning med spisning & rundvisning

Oplev en levende fortælling om vinproduktion i koldt klima under en vandring på vingården. Efter vandringen kan du nyde en smagning af 4-5 af de bedste vine i Orangeriet, sammen med lækre lokale snacks og tapas-retter. Grib chancen for en unik vingårdsoplevelse, hvor du kan fordybe dig i cool-climate vin og nyde en uforglemmelig tur.

550 kr. Se tider og book
event foto

Frokost med vinsmagning

Sæt dig til rette i skyggen af druerankerne i vores orangeri og nyd en lækker frokost med kølig vin og udsigt over de smukke vinmarker.

Se menukort for øvrige frokostmuligheder ligesom du i orangeriet kan købe kaffe, kage mv.

295 kr. Se tider og book
Skal forudbestilles
event foto

Brunch på vingården

Forkæl dig selv med en lækker brunch i vingårdens orangeri. Vi tilbyder på udvalgte søndage en brunchoplevelse med friske og lokale råvarer, serveret med vores eget vin, most, kaffe/te og hjemmebagt brød. Kom og nyd en afslappende søndag med god mad og hyggelig atmosfære i smukke omgivelser.

295 kr. Se tider og book

Selskaber og arrangementer

Få hele vingården for jer selv. Hold eksempelvis bryllupsreception, firmaudflugt, familie get-together eller andre mærkedage i vingårdens rammer. Vi hjælper hele vejen i planlægningen og søger for en fantastisk dag med mad, vin og dejlige omgivelser.

Kontakt os gerne med dine ønsker på 31380101 eller lone@guldbaekvingaard.dk. Mindst 20 personer.

Ærtebjergvej 40B
9230 Svenstrup

CAFFÉN & ORANGERIET ÅBNINGSTID

Lukket indtil April 2024
se mere...

ÅBNINGSTIDER OG ARRANGEMENTER

Vi holder lukket for vinsmagninger og arrangementer indtil April 2024, men der kan bookes på udvalgte dage i løbet af året allerede nu. Kælderudsalget er åben alle dage.
se mere...

BOOK