Oplev vingården

3-4 timer
event foto

Vinsmagning med spisning & rundvisning

Oplev en levende fortælling om vinproduktion i koldt klima under en vandring på vingården. Efter vandringen kan du nyde en smagning af 4-5 af de bedste vine i Orangeriet, sammen med lækre lokale snacks og tapas-retter. Grib chancen for en unik vingårdsoplevelse, hvor du kan fordybe dig i cool-climate vin og nyde en uforglemmelig tur.

550 kr. Se tider og book
event foto

Frokost med vinsmagning

Sæt dig til rette i skyggen af druerankerne i vores orangeri og nyd en lækker frokost med kølig vin og udsigt over de smukke vinmarker.

Se menukort for øvrige frokostmuligheder ligesom du i orangeriet kan købe kaffe, kage mv.

295 kr. Se tider og book
Skal forudbestilles
event foto

Brunch på vingården

Forkæl dig selv med en lækker brunch i vingårdens orangeri. Vi tilbyder på udvalgte søndage en brunchoplevelse med friske og lokale råvarer, serveret med vores eget vin, most, kaffe/te og hjemmebagt brød. Kom og nyd en afslappende søndag med god mad og hyggelig atmosfære i smukke omgivelser.

295 kr. Se tider og book

Selskaber og arrangementer

Få hele vingården for jer selv. Hold eksempelvis bryllupsreception, firmaudflugt, familie get-together eller andre mærkedage i vingårdens rammer. Vi hjælper hele vejen i planlægningen og søger for en fantastisk dag med mad, vin og dejlige omgivelser.

Kontakt os gerne med dine ønsker på 31380101 eller lone@guldbaekvingaard.dk. Mindst 20 personer.
Photos

Airbnb

Gør brug af lejligheden på Guldbækgaard i forbindelse med besøg på vingården.

Photos

Ærtebjergvej 40B
9230 Svenstrup

CVR 36032898

CAFFÉN & ORANGERIET ÅBNINGSTID

Lukket indtil April 2024
se mere...

ÅBNINGSTIDER OG ARRANGEMENTER

Vi holder lukket for vinsmagninger og arrangementer indtil April 2024, men der kan bookes på udvalgte dage i løbet af året allerede nu. Kælderudsalget er åben alle dage.
se mere...

BOOK