Vi er Guldbæk Vingård

Vidunderlig vin, uvurderlig natur

Vin er vidunderligt - og vi fascineres af hvor forskelligartet det kan være - det kræver et langt sigte, stor tålmodighed og vedholdenhed at forfine den måde vi dyrker vin heroppe i Himmerland. Og med det at bo midt i et særligt landskab med skov, ådal og dyrebar natur, gør at vi føler et særligt ansvar for at pleje og bevare - så naturen også kan være vores grundlag i kommende generationer.

Photos

Bæredygtig vinproduktion

Regenerative teknikker så som kompostering, brug af naturlige gødninger og dyrkning af dækkeafgrøder forbedrer jordens sundhed og frugtbarhed. Det giver gode betingelser for sund vækst af vinplanterne og resulterer i bedre høst. Desuden bidrager regenerativ landbrugspraksis til at eliminere behovet for pesticider og kemiske gødninger til gavn for både miljøet og menneskers sundhed.

Photos

Familien og vingården

Vi præsenterer med stolthed vores værk på Guldbæk Vingård. Vi er tre generationer, der dyrker vores lidenskab med det mål at fasttømre Danmark som et fremtrædende vinland. Vi deler vores historie og viden for at inspirere og berige. Som en familiedrevet vingård leverer vi høj kvalitet, der afspejler vores kærlighed til faget. Vi ser frem til at dele vores vinoplevelser med jer og være en del af jeres rejse i vinens verden.

Ærtebjergvej 40B
9230 Svenstrup

CAFFÉN & ORANGERIET ÅBNINGSTID

Lukket indtil April 2024
se mere...

ÅBNINGSTIDER OG ARRANGEMENTER

Vi holder lukket for vinsmagninger og arrangementer indtil April 2024, men der kan bookes på udvalgte dage i løbet af året allerede nu. Kælderudsalget er åben alle dage.
se mere...

BOOK