Gavekort til vinsmagning og rundvisning

Vi laver gerne gavekort på vingårdsbesøg, rundvisning, smagning eller et fast beløb.

Bestil herunder eller på telefon, e-mail eller Facebook. Du modtager gavekort på mail i PDF format. For gavepakker sender vi vin og gavekort sammen - eller du er mere end velkommen til at komme forbi vingården og hente gavepakken.

Et vingårdsbesøg med vinsmagning og rundvisning tager omkring 2 timer - er smagningen med tapas omkring 3 timer. Læse mere om rundvisning, bookning og åbningstider.

Populære gavepakker og gavekort

1. Gavekort - vingårdsbesøg for 8 personer. | kr 1000

Vingårdsbesøg for otte personer med rundvisning i markerne på Ærtebjergvej og i vineriet. Efter rundvisning er der præsentation og smagning af på udvalgte vine.


2. Gavekort - vingårdsbesøg for 2 personer | kr 750

Vingårdsbesøg med rundvisning i mark og vineri for 2 personer. Efter at have oplevet markerne, måske smagt en drue eller to og hørt om lidt af udfordringerne ved vindyrkning så i koldt klima er der smagning med tapas i orangeriet.


3. Gavepakke - En flaske vin + vingårdsbesøg for 2 | kr 500

Pakken indeholder en flaske hvidvin og et gavekort på vingårdsbesøg med rundvisning i markerne og vineriet for 2 personer - inklusiv vinsmagning.


4. Gavepakke - To flasker vin + vingårdsbesøg for 2 | kr 1200

Gavepakke med to flasker vin samt et gavekort på vingårdsbesøg for to personer: rundvisning i mark og vineri. Smagning med tapas.